onsdag 24 augusti 2016

Grov misshandel på asylboende

2016-08-24 12:39, Bråk, Nässjö

Ett flertal polispatruller jobbar just nu i med ett ärende i Malmbäck.
Uppdatering 15.35Ärendet är nu rubricerat som grov misshandel. Det finns fyra drabbade som på olika sätt har utsatts för gärningsmannens våld. Två fick föras till sjukhus. Samtliga har eller kommer att höras av polis om sin bild av vad som skedde.
Samtliga inblandade, både gärningsman och de drabbade, är män.
Den misstänkta mannen är ännu inte gripen.

Nya uppgifter 13.59

Vissa av de första uppgifterna har visat sig inte stämma. Den misstänkta mannen är inte gripen. Han har lämnat platsen och eftersöks nu av polis. Hundpatrull deltar i sökandet.
Det finns två skadade personer som båda är förda till sjukhus med skärskador. Ingen bedöms utifrån de första uppgifterna ha livshotande skador.
Stämningen på plats är i övrigt lugn.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Polisen fick in uppgifter om ett bråk på Migrationsverkets boende på Viebäcks folkhögskola. Ett flertal personer ska ha varit inblandade och enligt tidiga uppgifter ska en person vara allvarligt skadad. Uppgifter finns om ytterligare två skadade personer.
Vid bråket har en man enligt de första uppgifterna använt ett tillhygge för att orsaka skada. Den mannen är gripen, först av personer på plats och sedan av polis. Polispatrullerna på platsen försöker nu reda ut vad som har hänt och säkra de uppgifter som finns för att få ett så bra läge som möjligt för utredningen.
Minst en skadad har förts med ambulans till sjukhus.


2016-08-24 12:39, Bråk, Nässjö Västra Götaland - Aktuellt - polisen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar